avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa de poluare - oug 1/2012
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa de poluare - oug 1/2012

Buna seara! Am cumparat un autoturism fabricat in 2002, adus din Italia. Intrucat trebuie sa il inmatriculez, va rog sa imi spuneti daca in momentul actual mai trebuie sa platesc sau nu taxa de prima inmatriculare, intrucat prin OUG 1/2012 "se suspenda aplicarea taxei auto pentru autovehiculele inmatriculate in Romania inainte de 2007, pana la 1 ianuarie 2013". Multumesc anticipat.

Cel mai recent răspuns: ngs , utilizator 09:41, 5 Decembrie 2012
Trebuie sa platiti taxa.
de ce trebuie platita...?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noua taxa auto dinuv dinuv va salut.am o intrebare legata de noua taxa auto,aplicabila din 2013.daca eu cumpar anul acesta(2012)o masina din germania,fabricata in 2002 de ex.,si o ... (vezi toată discuția)
Ce parere aveti despre noua lege privind taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule ? Roland Mindrila Roland Mindrila Legea privind taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule a fost adoptata, potrivit biroului de presa al Camerei Deputatilor, cu 213 de voturi ... (vezi toată discuția)
Taxa auto 2013 ana612 ana612 Buna seara , vreau sa achizitionez un autoturism cumparat de nou din Romania in anul 2005 , inmatriculat in anul 2005 ( in acest an nu se platea taxa de prima ... (vezi toată discuția)