In luna august am inprumutat o prietena cu 1100 ron,i-am trimis prin bancpost de pe cardul meu pe cardul ei,i-am spus ca am nevoie de ei in luna noiembrie,acum nu m-ai pot sa scot banii dela ea ca nu are ,are datorii....la insistentele mele debea acum mi-a trimis 150ron,inca nu am verificat cardul,ce ma fac eu am nevoie de bani,i-am spus ca o dau in judecata,baiatul ei care s-a spalat pe miini acuma cand si-au vazut problema rezolvata ca-i dadeau afara din casa...i-mi spune ca pot s-o dau degeaba in judecata,ca ea daca i-mi trimite lunar cite 50 ron nu am ce face,ce pot sa fac,alta intrebare daca tatal ei a lasat un testament legal foarte legal prin care o lasa mostenitoare pe ea si pe fiica ei,ea mai are un baiat,acel testament se poate strica?Taica-sul a decedat.Testamentul ramane in vigoare sau se poate strica,fata a zis ca vrea totul,cum fac cu banii ca i=mi trebuie?
Aveti de ales intre a va ruga de ea sa vi-i dea cu taraita si a o actiona in judecata, platiti taxa de timbru, iar daca veti avea castig de cauza, sa incercati prin executor judecatoresc, sa-i executati silit veniturile sau bunuri de valoare apropiata sumei ce v-o datoreaza.
Multumesc frumos,nimeni sa nu mai faca ca mine...acum era in strada....
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Card euroline
sabou
Buna ziua,
va rog sa-mi spuneti daca a mai intalnit cineva urmatoarea situatie si daca da cum s-a rezolvat:
am cumparat de la Altex prin card euroline ... (vezi toată discuția)