avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... recuperare imprumut bani intre persoane fizice
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperare imprumut bani intre persoane fizice

In luna august am inprumutat o prietena cu 1100 ron,i-am trimis prin bancpost de pe cardul meu pe cardul ei,i-am spus ca am nevoie de ei in luna noiembrie,acum nu m-ai pot sa scot banii dela ea ca nu are ,are datorii....la insistentele mele debea acum mi-a trimis 150ron,inca nu am verificat cardul,ce ma fac eu am nevoie de bani,i-am spus ca o dau in judecata,baiatul ei care s-a spalat pe miini acuma cand si-au vazut problema rezolvata ca-i dadeau afara din casa...i-mi spune ca pot s-o dau degeaba in judecata,ca ea daca i-mi trimite lunar cite 50 ron nu am ce face,ce pot sa fac,alta intrebare daca tatal ei a lasat un testament legal foarte legal prin care o lasa mostenitoare pe ea si pe fiica ei,ea mai are un baiat,acel testament se poate strica?Taica-sul a decedat.Testamentul ramane in vigoare sau se poate strica,fata a zis ca vrea totul,cum fac cu banii ca i=mi trebuie?
Cel mai recent răspuns: vsvsvs , utilizator 12:59, 4 Ianuarie 2013
Aveti de ales intre a va ruga de ea sa vi-i dea cu taraita si a o actiona in judecata, platiti taxa de timbru, iar daca veti avea castig de cauza, sa incercati prin executor judecatoresc, sa-i executati silit veniturile sau bunuri de valoare apropiata sumei ce v-o datoreaza.
Multumesc frumos,nimeni sa nu mai faca ca mine...acum era in strada....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card euroline sabou sabou Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca a mai intalnit cineva urmatoarea situatie si daca da cum s-a rezolvat: am cumparat de la Altex prin card euroline ... (vezi toată discuția)
Furt de pe card de credit Disperata Disperata Am detinut un card de credit Cetelem in August 2010. Mi sau retras de pe cardul meu care il tin todeauna cu mine o suma de banii marisoara de la un bancomat la ... (vezi toată discuția)
Buna , am 13 ani si peste 2 luni o sa fac 14 ani, am o relație ... Daniela.1231 Daniela.1231 Buna , am 13 ani si peste 2 luni osa fac 14 ani, am o relație cu un băiat de 16 ani care si el la rândul lui osa facă peste 3 săptămâni 17 ani, Eu la ... (vezi toată discuția)