Buna , am 13 ani si peste 2 luni osa fac 14 ani, am o relație cu un băiat de 16 ani care si el la rândul lui osa facă peste 3 săptămâni 17 ani,
Eu la 8 ani aveam grija de casa si de cei lalti frați ai mei mai mari… sora mea sa măritat la 14 ani din cauza lui maica mea , si după am rămas cu fratele meu mai mare care când aveam 7,8 ani ma trimitea noaptea pe afara .părinți mei sunt despărțiți de 3 ani mama are alta relație noi suntem stabiliți in străinătate … vreo 3 ani am stat la maica mea si cu bărbatul ei , nu aveam voie pe afara , când veneam dela școala nu găseam mâncare pentru ca maica mea era îmbibată in alcool si in droguri, îmi făceam singura sa mânanc , si când aveam o ședința cu părinți ea niciodată nu era prezenta pentru ca la fel prefera sa bea cu o prietena de ai ei, si dacă am avut o infecție urinară a spus ca am întreținut relație sexuale , deși nu am făcut nimic ! Cu băiatul asta sunt de 8 luni împreuna si îmi știe toată viața … din Septembrie stau la taica meu si trebuie sa fac naveta la mama in oraș pentru ca încă sunt acolo la școala si cand vin dela școala tot eu trebuie sa fac treburile prin casa si taica meu dese ori tipa pe mine , la maica mea eram abuzată , la fel si aici la taica meu Sunta abuzată si sechestrată , plus amenințată ,sunt amenințată cu bătaie si cu statul… eu nu vreau sa ajung acolo ci vreau la acest băiat pentru ca doar el e ruda mea si e lângă mine! Îmi oferă foarte multă siguranța ! Dar ai mei l-au jignit si l-au amenințat cu viața
Ma tratează ca pe o sclava cand vreu sa discut cu ei nu au timp… se poate face ceva sa pot scapă si sa rămân alături de acest baiat? Are condiții i cunosc părinți si îmi oferă siguranța si pot creste incobtinuare la ei in casa , este vreo șansa sa scap si sa rămân cu el ?
Poti apela la Serviciul de Asistenta in Situatii de Abuz , Neglijare si Exploatare a Copilului , tel 021.317.6311 int 218 , e-mail abuz@dgaspc.com si sa explici acolo situatia ta . Dar in nici un caz sa nu te astepti ca vei fi lasata la varsta ta sa convietuiesti cu cine vrei , probabil in cel mai bun caz o sa fii trimisa intr-un centru de plasament iar apoi intr-o familie pana la varsta de 18 ani situatie care poate fi mult mai rea decat cea actuala , asa ca gandeste-te bine ce vrei sa faci .
Nu o sa poata sa te ajute serviciile sociale de la noi cat tu esti in strainatate. Abuzurile le reclami acolo unde esti. De stat cu baiatul ala la varsta asta, nici vorba, oriunde ai fi.
Vrea sa plece de acasa
amy02
Buna am o prietena care vrea sa plece de acasa are 16 si vrea sa se duca la prietnul ai acasa care este tot minor vor sta cu parinti lui .Deci ce poate pati ... (vezi toată discuția)