avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... caietul de bani cerut de inspectorii ITM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

caietul de bani cerut de inspectorii ITM

buna dimineata,
azi am un control la ITM iar pe invitatie mi-au cerut caietul de bani din magazin.Au dreptul acesta?mentionez ca nu este condica de prezenta.
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:33, 4 Decembrie 2012
va multumesc mult de tot
o zi buna!
aveti grija la falsii inspectori, care cer diverse si amendeaza " pe loc" cu chitantiere false.Cereti-le legitimatiile, fara frica si jena, intrucat este o obligatie a lor, si in acelasi timp, puteti suna la ITM sa va certifice persoanele aflate in control la dvs.Poate aveti o surpriza!:-/
Legitimatiile nu au valoare daca nu au si ordinul de serviciu pentru efectuarea controlului ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Banii personali ai salariatilor Diana ionela Timoscov Diana ionela Timoscov Am avut control de la finante si ni s-a cerut caietul cu evidenta banilor personali ai salariatilor. Mai trebuie tinut acest caiet,Eu stiam ca aceasta ... (vezi toată discuția)
Mai trebuie caiet de declararea banilor? ciobanug ciobanug Buna ziua,am deschis un magazin in iulie 2013 la care sunt si administrator si singurul angajat.Va rog raspundeti-mi daca e necesar caietul de declararea ... (vezi toată discuția)
Introducere sold initial in casa de marcat camelia.zamfir camelia.zamfir Buna ziua! Am o casa de marcat Datecs MP55B. Imi poate spune cineva cum pot sa introduc soldul initial dimineata (banii pentru rest) si cum ... (vezi toată discuția)