avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA neplatItor de TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

neplatItor de TVA

Stiu ca exista posibilitatea alegerii daca sa fii sau nu platitor de TVA.Intrebarea este daca nu trebuie totusi platit ceva- cat si cum?
As mai vrea sa stiu si daca, dupa o anumita perioada, as putea redeveni platitor de TVA.Ce ar trebui sa fac in acest caz?
Va multumesc tare mult pt. un eventual raspuns lamuritor!

Alte discuții în legătură

Incredibila chestie. e posibil ca timp de doi ani, salariatul, ... romanul11 romanul11 incredibila chestie. e posibil ca timp de doi ani, salariatul, nu a beneficiat de servicii medicale in calitate de asigurat (fiind concediat), fiind nevoit ... (vezi toată discuția)
Cum vand o garsoniera in rate actualului locatar ContSters59529 ContSters59529 Am o garsoniera inchiriata unor tineri corecti despre care nu ma pot plange. Acestia ar vrea sa cumpere garsoniera de la mine platind un avans si restul in ... (vezi toată discuția)
Cum procedam ca, pe perioada cat am locuit in strainatate, sa nu platim asigurarea medicala (cass) si in romania? AGrigoriu AGrigoriu Am dori sa stim cum sa procedem cu asigurarea medicala astfel incat dupa ce locuim in strainatate, atunci cand ne reintoarcem in Romania sa nu platim ... (vezi toată discuția)