avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii dreptul la plata zilelor de concediu in cazul demisiei.
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

dreptul la plata zilelor de concediu in cazul demisiei.

M-am angajat la o firma de distributie in august, pe 20. luna aceasta mi-am depus demisia. precizez ca nu am beneficiat de nicio zi de concediu. firma ar trebui sa imi plateasca zilele de concediu respective, care imi revin de drept? va rog sa imi spuneti la cate zile total am dreptul in cele 4 luni si care este contravaloarea acestora. va multumesc!
Cel mai recent răspuns: petru38 , utilizator 13:43, 4 Decembrie 2012
depinde cate zile de concediu ati avut stipulate in contract... daca ati avut 20 de zile CO atunci pentru cele 4 luni lucrate aveti dreptul la 7 zile CO Despre indemnizatia aferenta zilelor de concediu nu ma pot pronunta deoarece nu cunosc salariul dvs Modalitate de calcul e urmatoarea: media zilnica a drepturilor salariale din ultimele 3 luni anterioare celei in care este efectuat concediul, multiplicata cu numarul de zile de concediu
va multumesc foarte mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz bub2 bub2 Buna ziua!Daca imi dau demisia,cite zile de preaviz trebuie sa mai stau la firma?Si cu cate ore pe zi?Si banii de concediu cum se calculeaza?Daca mi-am scos ... (vezi toată discuția)
Rugaminte calcul salariu. laura59 laura59 Avand in vedere art. 150 din Codul muncii, alin.1 si 2, va rugam sa ne spuneti cum se calculeaza drepturile salariale ale unui angajat care a fost in concediu ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu de odihna dupa o luna de concediu medical! oanaelena88 oanaelena88 Buna ziua! Va rog mult sa ma ajutati la calculul concediului de odihna aferent lunii noiembrie 2014, in conditiile in care eu in luna august am avut concediu ... (vezi toată discuția)