avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA - dovada calificare (studii, experienta)
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA - dovada calificare (studii, experienta)

Sunt PFA pt traduceri si interpretariat, dar vreau sa mai adaug un cod CAEN (Invatamant prescolar- 851), sunt absolventa a liceului Pedagogic cu calificare in invatamantul prescolar. Este suficienta diploma de bacalaureat pentru Registrul Comertului?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 21:41, 6 Decembrie 2012
In principiu ar trebui sa fie suficient, dar daca aveti si o anexa la diploma sau un certificat de competenta n-ar strica sa le depuneti si pe acelea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Încadrare salarială a unei educatoare cu liceu pedagogic și facultate de litere. sunt angajată ca educatoare începând cu data de 1 septembrie ... Nicoleta.Stefania Nicoleta.Stefania Sunt angajată ca educatoare începând cu data de 1 septembrie 2023. Am absolvit Liceul Pedagogic și Facultatea de Litere cu specializarea română-engleză, ... (vezi toată discuția)
Intrebare vali2010eu vali2010eu as vrea sa stiu daca pentru meseria de dispecer iti trebuie diploma de bacalaureat sau merge doar cu certificatul de absolvire a liceului (vezi toată discuția)
Dupa ce termini 12 clase ce primesti ? in afara de foaia matricola ... elenasilvia2 elenasilvia2 Dupa ce termini 12 clase ce primesti ? In afara de foaia matricola si diploma pe care o primesti la festivitate. Primesti Diploma de absolvire a liceului sau ... (vezi toată discuția)