avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general experienta cecar
Discuție deschisă în Contabilitate în general

experienta cecar

buna ziua. din cate stiam daca ai 3 ani de experienta in contabilitate cu contract de munca nu mai era necesar sa urmezi cursurile ci doar sa echivalezi si sa dai examenele. mai se aplica aceasta metoda? multumesc

Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 12:42, 4 Decembrie 2012
Din cate stiu eu derogarea se face in sensul scaderii perioadei de stagiu de la 3 la 2 ani.Trebuie promovat examenul de acces si examenul final.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce cursuri pot urma pentru calificarea de expert contabil? GeaniKarlla GeaniKarlla Buna ziua! Spune ti mi si mie va rog ce cursuri trebuie sa urmez pentru a avea calificarea de expert contabil. Eu am absolvit facultatea de relatii economice ... (vezi toată discuția)
Ceccar dates.raluca dates.raluca Buna, am terminat facultatea de stiinte economice si vreau sa merg mai departe la CECCAR anul viitor. Este vre-un membru pe aici sa imi spuna si mie cat este ... (vezi toată discuția)
Ceccar Adry90ana Adry90ana Buna seara, Sunt studenta in ultimul an la CIG (contabilitate si informatica de gestiune), Univ. Cuza, Iasi. Ma tot gandec sa dau mai departe la master la ... (vezi toată discuția)