avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale probleme SRL,insolventa??
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

probleme SRL,insolventa??

buna tuturor,am fost plecat din tara o perioada mai lunga,in timpul acesta contabila nu a mai depus nimic la finante din 2010.am pe firma un stoc de marfa,piese auto,mai exact,la care le-am facut retur in 2009.contabila a pierdut sau nu stiu ce sa intamplat cu factura de retur pt a scoate stocul de marfa,si apare un stoc de marfa la finante.acum ei vor sa bage firma in insolventa ca am de plata penalizari nu stiu exact de la ce.in jur de 1500 ron.ce e de facut??ce se poate intampla daca fac ei procedura de insolventa??
Cel mai recent răspuns: codrutsilviu , utilizator 08:57, 5 Decembrie 2012
Buna ziua!

Insolventa nu poate fi ceruta decat daca datoriile societatii depasesc suma de 45.000 lei.
multumesc....=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tragere raspundere administrator axw axw Buna ziua, Am o firma cu datorii la stat de cca. 20000 lei. De 3 ani de zile nu mai am activitate si nici contabilitate nu am mai facut. Ma tot cauta de la ... (vezi toată discuția)
Tragere raspundere axw axw Buna ziua, Am o firma cu datorii la stat de cca. 20000 lei. De 3 ani de zile nu mai am activitate si nici contabilitate nu am mai facut. Ma tot cauta de la ... (vezi toată discuția)
Furnizorul nu doreste sa mai primeasca marfa retur si pretinde penalitati. alexonofrei alexonofrei Acum 4 luni am deschis un magazin. Furnizorul mi-a facut o livrare de initiere de stoc mai mare dar mi-a spus ca dupa o vreme va primi retur produsele care nu ... (vezi toată discuția)