avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... beneficiez de somaj?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

beneficiez de somaj?

Lucrez la SCC.FEDERALCOOP DOLJ in functia de sudor si mi se desface contractul de munca incepand cu data de 03.01.2013 in temeiul art65 ali.1din codul muncii cu un preaviz de 20 de zile lucratoare.Beneficiez de somaj???Si cu ce data mi se inceteza activitatea???Ma numesc Cretu Ion,inregistrat Itm sub nr 7661 din 25.03.2002
Ultima modificare: Marți, 4 Decembrie 2012
yo_yonutzu94, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:32, 5 Decembrie 2012
Da beneficiati de somaj. Contractul inceteaza la 3.01.2013, asa cum ati fost anuntat.
De cand curge termenul de preaviz?
De la 21.11.2012 fiind la o jumatate de norma din luna octombrie
Ultima modificare: Miercuri, 5 Decembrie 2012
yo_yonutzu94, utilizator
Daca din 20.11.2012 curge termenul de preaviz nu vad cum incetarea are loc la 03.01.2013 ...????
Am gresit data preavizului iar data este de 03.12.2012

Alte discuții în legătură

Concediere andra-celia andra-celia Buna ziua, daca sunt concediata de la servici, sunt obligata sa mai stau in preaviz 20 de zile sau pot intra direct in somaj? ce se intampla daca refuz sa stau ... (vezi toată discuția)
Incetare cim carmenliv carmenliv pentru incetare contract individual de munca conf. art 65 alin 1 din CM incepand cu 03.01.2013 care este perioada de preaviz conf legislatiei in vigoare? Daca ... (vezi toată discuția)
Somaj suciugeorgeta suciugeorgeta Buna ziua.....daca am un salariat in preaviz din 10 iunie pana in 7 iulie( adica 20 zile lucratoare) ii fac decizia pentru somaj incepand cu 8 iulie? este ... (vezi toată discuția)