avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Arme si amenintari
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Arme si amenintari

X este rrom de origine şi în urmă cu mai multă vreme a primit pe internet mai multe ameninţări cu moartea de la o persoană necunoscută. Ulterior s-a aflat că ameninţările veneau de la un tânăr din municipiul X, care a prefigurat un site pe internet prin care a transmis îndemnuri la violenţă împotriva rromilor şi care a transmis şi mesajele de ameninţare pe adresele de mail ale rromilor. Toate acestea s-au intamplat ca urmare a provocarii exercitate de catre persoana de etnie rroma asupra individului roman. Ulterior, individul roman si-a ispasit pedeapsa prevazuta de lege pentru aceste fapte, insa acum se repeta situatia cu rolurile schimbate.

"Am primit mai multe ameninţări cu moartea şi bineînţeles că m-am speriat. Am făcut cerere de permis de port-armă, am făcut tot ce mi s-a cerut, am obţinut permisul şi apoi mi-am cumpărat şi armă neletală. Nu am folosit-o niciodată, dar dacă viaţa mea sau a familiei mele ar fi pusă în pericol normal că aş folosi-o", ne-a declarat X, deţinător legal de armă neletala.

Acesta are si alte arme a caror poze nu se sfieste sa le faca publice.
Se incadreaza undeva aceasta fapta pentru o eventuala plangere la politie?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:01, 4 Decembrie 2012
Partea interesta poate sa formuleze denunt la parchet,sa detalize succesiunea de evenimente,urmand ca autoritatea competenta sa dispuna incadrarea faptei si tragerea la raspundere a vinovatilor
Faceti o plangere penala si expuneti motivele.
Nu este conform legii ceea ce face si poate sa raspunda penal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pistol cu bile Niunin Tiberiu Niunin Tiberiu Astazi am aflat ca un prieten de-al meu s-a folosit de pistoletul cu bile pe care il avea asupra sa in timp ce iminent parea sa fie agresat de un individ cu ... (vezi toată discuția)
Buna seara ! - sicanare in trafic BarbuAlexandruMarian BarbuAlexandruMarian Buna seara , vin cu 4 intrebari dupa o experienta neplacuta , astazi in jurul orei 12-00 am avut o sicanare in trafic cu un domn taximetrist , ulterior mi-am ... (vezi toată discuția)
Arme si munitii art. 342 al 6 din ncp florindr florindr Buna ziua . Va supun atentiei o speta cel putin interesanta !!! DESI Expunerea de Motive pentru adoptarea Noului Cod Penal, elaborată de Ministerul ... (vezi toată discuția)