avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... solicitare contract mediere job in strainatate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

solicitare contract mediere job in strainatate

Buna seara,
Va rog sa-mi sugerati o solutie in urmatoarea speta: Am semnat un contract de mediere in vederea obtinerii unui loc de munca in strainatate, urmand sa plec in cca doua saptamani. Conform contractului, am obligatia, ca beneficiar, sa prezint furnizorului de servicii( intermediarul care are rolul de-a-mi obtine job) o serie de acte( poze, cazier curat, diverse dovezi, adeverinte, etc) printre care si copie dupa carte de munca ( "dupa caz declaratie ca nu detine carte de munca").Fac mentiunea ca nu am cartea de munca incheiata iar desfacerea contractului de munca poarta articolul 61, lit.a) coroborat cu prevederile art.248,al1) lit.e din legea 53.Precizez ca nu am semnat nota de lichidare( urma s-o prezint in cazul in care as mai fi angajat cu forme legale - concluzie ce, s-ar putea trage in cazul de fata data fiind necompletarea cartii "la zi").Constientizez situatia defavorabila si va intreb daca as mai avea vreo sansa legala in vederea obtinerii acestui job si ce pasi mi-ati sugera pentru solutionarea acestei probleme.

Alte discuții în legătură

incetare contract de munca Stoica Gabriela Madalina Stoica Gabriela Madalina Buna ziua, AS avea o intrebare pt cine ma poate ajuta sa inteleg mai bn ...acum 2 saptamani am fost dat afara de la munca si in decizie imi scria ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna - data constatarii cauzei concedierii salariatului ? oanaportar oanaportar Va rog frumos sa ma ajutati sa inteleg ce inseamna - data constatarii cauzei concedierii salariatului ? Sunt membru numit intr-o comisie de cercetare ... (vezi toată discuția)
Absente nemotivate RuxandraLarisa RuxandraLarisa Va rog sa ma lamuriti in ceea ce priveste absentele nemotivate. Este obligatorie suspendarea contractului de munca in revisal?am intalnit diverse pareri si nu ... (vezi toată discuția)