avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Nulitate act emis de IPJ
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Nulitate act emis de IPJ

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o parere privind un act emis de IPJ. Va prezint speta: am facut plangere contraventionala la un proces verbal de viteza (radar) in care am solicitat si buletinul de verificare metrologică a aparatului radar valabil la data constatării contravenţiei. Ca urmare a faptului ca MCV-ului cu radar i s-a schimbat numarul de inmatriculare cu putin timp inainte cei de la IPJ au trimis o adresa prin care sustin ca MCV-ul cu actualul numar este de fapt MCV-ul cu numarul din Buletinul de verificare. Din cate stiu eu (nu am pregatire juridica, sunt amator) acel buletin de verificare ar trebui sa fie nul. Pot sa cer constatarea nulitatii absolute a buletinului de verificare metrologica? Sau daca exista o alta solutie v-as fi recunoscator! Multumesc!

Alte discuții în legătură

Contestatie radar ; problema cu data buletinului metrologic pt aparatul radar andreeamarinela andreeamarinela 1.pe scurt: am fost surprinsa in localitate cu 104 km/h, am facut contestatie, am primit intampinare de la ipj cu 4 fotografii. primele 2 fotografii sunt cu ... (vezi toată discuția)
Ce mai este de facut - verificare metrologica radar posibil falsa iahimmihai iahimmihai buna ziua nici nu stiu cum sa incep....in vara anului trecut( august sau iulie) am fost oprit de un echipaj de politie in afara unei localitati pentru ca am ... (vezi toată discuția)
Valabilitate atestat operator radar dana_toader dana_toader Buna ziua, Ma judec cu IPJ Buzau pentru anularea procesului verbal de contraventie prin care mi s-a suspendat permisul. Am invocat o serie de ... (vezi toată discuția)