avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... contestatie radar ; problema cu data buletinului ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

contestatie radar ; problema cu data buletinului metrologic pt aparatul radar

1.pe scurt: am fost surprinsa in localitate cu 104 km/h, am facut contestatie, am primit intampinare de la ipj cu 4 fotografii. primele 2 fotografii sunt cu viteza de 104 km/h, pe sosea mai sunt 4 masini, 2 lateral cu mine pe sensul opus, 1 in spatele meu, 1 stationata. in aceste 2 fotografii nu se distinge nr meu de inmatriculare. in celelate 2 se distinge clar numarul de inmatriculare iar pe foto este precizata viteza de 69 km/h. Pe buletinul de verificare metrologica este trecuta data de 05.04.2013 iar la data predarii scrie asa: "prezentul document impreuna cu mijloacele de masurare verificate a fost predat benificiarului la data 20.05.2012." eu am fost amendata pe data de 03.05.2013.
exista vre-o cale de atac pt faptul ca buletinul metrologic a fost eliberat la 2 saptamani dupa ce mi s-a intocmit procesul verbal? deductia logica ar fi ca in momentul cand am fost amendata ,acel aparat radar nu era la politie ci la biroul de verificare metrologica. In procesul verbal este mentionat doar autoturismul pe care era montat radarul fara a fi trecute seria si numarul echipamentului
2. radarul era in mers, conform pozelor viteza mcv-ului era de 58 km/h, procesul verbal mi s-a intocmit de agentul care era la volanul mcv-ului desi in masina mai era cu un coleg. Este normal ca agentul constatator sa conduca masina si sa opereze in acelasi timp echipamentul radar?
multumesc

Alte discuții în legătură

Proces verbal radar cu date insuficiente ContSters207277 ContSters207277 Buna ziua ! Am fost amendat pt. depasirea vitezei in localitate, respectiv 65/70 km/h. agentul care a intocmit pv nu s-a legitimat, nu avea nici insigna cu nr. ... (vezi toată discuția)
Contestatie radar mrAndreiS mrAndreiS Salut. Am vazut ca sunt multi avocati inregistrati pe forum si ca in general raspund la intrebari. Am si eu cateva legate de suspendarea permisului. Deci, ... (vezi toată discuția)
Nulitate act emis de ipj mass mass Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o parere privind un act emis de IPJ. Va prezint speta: am facut plangere contraventionala la un proces verbal de viteza ... (vezi toată discuția)