Buna ziua ! Am fost amendat pt. depasirea vitezei in localitate, respectiv 65/70 km/h. agentul care a intocmit pv nu s-a legitimat, nu avea nici insigna cu nr. La descrierea faptei a trecut ,,A condus autoturismul..... cu nr........pe DN XY in loc.... cu viteza de 70km/h inregistrat radar si video pe caseta D.105 aparat
instalat pe autoturismul MAI 12345.''
Operatorul de pe masina politiei nu pare nicaieri trecut in pv, apare insa in raspunsul IPJ, unde se prezinta un atestat operator radar.
In plansele foto (2) se vede in prima viteza de 65km/h si numarul de inmatriculare, in a doua viteza este 70km/h dar nu se distinge numarul!!!.
,,Este adevărat că în cea de a doua fotografie nu se distinge numărul de înmatriculare a autovehiculului, însă în prima fotografie numărul de înmatriculare se distinge clar, acesta fiind XX-01-YYY. Asa vede instanta de fond ,,problema''#-o
Am aratat toate acestea in plangere, argumentat, cu in fapt, cu in drept dar...eu am zis, eu am auzit !
Mi s-au ignorat toate motivele invocate, efectiv sentinta a fost o bataie de joc.
Niciun fapt din cele expuse nu conduce la nulitatea relativa ?! Cine-mi poate garanta ca operatorul de pe masina era chiar cel din atestat, cine imi garanteaza ca cinemometrul era chiar cel din buletinul de verificare metrologica ?! Si, culmea, n-am nicio garantie ca cel care a incheiat pv este chiar cel al carui nume este trecut in pv! Toate acestea au fost consemnate la rubrica Mentiuni. Degeaba !
Intrebare : ce sanse mai am la recurs, stiind zicala cu corb la corb...?
Cel mai recent răspuns:
amcteam , utilizator
16:17, 22 Mai 2011