avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Retragere plangere prealabila
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Retragere plangere prealabila

Buna ziua . Va rog sa imi raspundeti daca cererea de retragere a plangerii prealabile - impacarea partilor ( proces penal ) este valabila daca este data doar in fata instantei sau poate fi trimisa postal dupa ce a fost data in fata unui notar ?
Va multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: antolia , utilizator 13:52, 5 Decembrie 2012
Poate fi expediată şi prin poştă , cu confirmare de primire, declaraţia de retragere a plângerii penale prealabile autentificată de notarul public sau, retragerea ar putea avea loc prin intermediul avocatului, dacă acesta are procură specială în acest sens.
Va multumesc foarte mult !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragerea plangerii prealabile in cazul unei loviri si alte violente. hln hln Cum poate un cetatean albanez,care in timpul facultatii in Romania a fost parte vatamata intr-un caz de loviri si alte violente sa si retraga plangere fara a ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea prezentarii in instanta a unei parti vatamate care si-a retras acuzatiile ancastefan07 ancastefan07 Buna ziua! Expun mai jos pe scurt datele problemei cu care ne confruntam si in care am dori un sfat. Fiica mea, majora, a fost in urma cu un an si jumatate ... (vezi toată discuția)
Retragerea plangerii prealabile dimitriemartian dimitriemartian Sunt parte vatamata, alaturi de alti 2 oameni, intr-un proces pentru lovire si alte violente. In luna iunie am fost convins de avocatul inculpatului sa-mi ... (vezi toată discuția)