avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1087 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... salarizare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

salarizare

Sunt expert asistent la un birou de informare şi relaţii publice în cadrul unui tribunal din ţară. Nu sunt sigur dacă salariul meu este bine stabilit. Am 7 ani vechime în muncă şi un an vechime în specialitate. Care ar trebui să fie salariul meu net? Pentru salarizarea şi promovarea referitoare la funcţia mea se aplică doar Statutul funcţionarilor publici şi Legea unică de salarizare - încadrarea făcându-se în cadrul funcţionarilor publici din cadrul autorităţilor publice sau există şi alte legi care reglementează funcţia în care sunt încadrat, adică de personal contractual în ministerul justiţiei?

Alte discuții în legătură

Salarizare andreeaz andreeaz buna ziua...sunt incadrata ca si personal contractual- gradul III cu un salar de incadrare de 900 lei - s a propus transformarea postului in functionar public, ... (vezi toată discuția)
Salariu bugetar blackdragon blackdragon Legea spune ca pentru stabilirea gradatiei se iau in calcul toti anii de vechime cu carte de munca, indiferent ca este vorba de munca in specizarea studiilor ... (vezi toată discuția)
Salarizare Elleny Elleny Cum se stabileste salariul pentru angajatul unei autoritati publice locale, care are functia de Manager tehnologia informatiilor si comunicatii, studii ... (vezi toată discuția)