avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salarizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salarizare

Cum se stabileste salariul pentru angajatul unei autoritati publice locale, care are functia de Manager tehnologia informatiilor si comunicatii, studii superioare si o vechime de 6 ani?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:41, 19 Decembrie 2012
de la 01.12.2012 salariul lunar se majoreaza cu 7.4%
de salarizarea pe funtia pe care dumneavoastra sunteti incadrat nu pot sa va dau prea multe relatii, pentru ca sunt mai multi factori, mai multe amanunte, pe care dumneavoastra nu le-ati reletat>
1. sunteti functionar public, sau personal contractual
2. functia de manager tehnologia informatiilor si comunicatii nu se regaseste in legea nr. 284/2010 privind salarizarea unitara a personalului platit din fonduri publice
sigur sunteti incadrat conform organigramei pe altceva....inspector, consilier, referent superior....
la 6 ani vechime trebuie sa beneficiati de spor de vechime de 10%, adica sa aveti gradatia 2
postul dumneavoastra conform carei functii ii corespunde incadrarea
astept lamuriri
sunt personal contractual, iar in organigrama primariei unde sunt angajata exista un "compartiment" intitulat Punct de acces public la informatie, in cadrul caruia am fost incadrata. Multumesc.
In anul 2012, pentru personalul nou-incadrat pe functii, pentru personalul numit/incadrat in aceeasi institutie/autoritate publica pe functii de acelasi fel, precum si pentru personalul promovat in functii sau in grade/trepte, salarizarea se face la nivelul de salarizare in plata pentru functiile similare din institutia/autoritatea publica in care acesta este incadrat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se face reincadrarea corect a unui referent cu studii superioare daca nu se mai regaseste nici functia, nici gradul??? ma poate ajuta un specialist???? Lauraaionescu Lauraaionescu In anu l 2009 eram incadrata intr-o institutie publica pe functia de referent admin. si relatii publice, gr. III. Prin Legea 330/2009 ... (vezi toată discuția)
Functie publica boilaa boilaa În data de 01.05.2008 am fost angajată prin concurs pe post de referent-funcţie publică, în data de 28.10.2009 am susţinut un examen pe post de inspector ... (vezi toată discuția)
Salariu referent aladinut aladinut va rog sa-mi raspundeti si mie la o intrebare!...avand in vedere ca un functionar public a promovat incepand cu luna ianuarie 2012 in gradul superior ,referent ... (vezi toată discuția)