avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... AJUTOR..................
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

AJUTOR..................

Buna,
Am mare nevoie de ajutor,lucrez la o firma ca si economist, si din pacate am observat ca de ceva timp, primesc spre inregistrare facturi cam dubioase,
Ce pot eu sa fac,
Pot sa fiu acuza de ceva..................
mersi mult
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 20:54, 3 Februarie 2009
Cred ca ar trebui sa anuntati conducerea unitatii. In caz contrar chiar puteti sa fiti acuzata de creearea unui prejudiciu firmei in care lucrati.
Da,dar chiar administratorul mi le aduce.i-am dat sa citeasca legea evaziunii fiscale si s-a uitat lung la mine, ce pot eu sa fac??
Cine a semnat de primire acele facturi?
Daca le-a semnat administratorului....o sa suporte si consecintele legale .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspunderea penala a economistului pentru inregistrare facturi maribog maribog Daca o firma la care lucrezi ca si economist, aduce spre inregistrare facturi dubioase, ca si economist poti fi acuzat de complicitate la evaziune ... (vezi toată discuția)
Implicare in evaziune fiscala? gabi_2015 gabi_2015 Buna ziua, lucrez ca economist contabil la firma X. In 2013 firma nu si-a mai putut achita la timp datoriile catre fisc si i s-a pus poprire pe conturi. De ... (vezi toată discuția)
Urgent - contract vanzare cumparare produs medical ioanman ioanman Buna seara. Va rog sa ma ajutati in legatura cu o problema: tatal meu a fost invitat telefonic de catre o firma din Oradea la o prezentare de produse de ... (vezi toată discuția)