Buna seara! As dori si eu o lamurire cu privire la urmatorul aspect: Vreau sa execut patronul pentru salariile restante ,si nu stiu cum sa fac .Am castigat procesul irevocabil. E vreo diferenta intre "incuviintare executare silita " si "investire cu formula executorie "? ,cica asa mi s-a spus ca trebuie, inainte de a merge la executor sa-l execute . Va multumesc frumos tuturor
da este diferenta, ivestirea cu formula executorie reprezinta aplicarea acestei mentiuni asupra unei sentinte privind acordarea unei sume de bani, in vederea punerii ei in executare
iar inciviintarea executarii este o procedura speciala prin care instanta de executare autorizeaza executorul judecatoresc sa inceapa demersurile pentru a executa sentinta
sa inteleg, ca voi cere incuviintarea executarii silite la instanta,si nu investirea cu formula executorie . Eu vreau cat mai repede banii de la patron.Multumesc
Incuviintarea executarii silite nu o solicitati dvs ... daca este vorba despre un litigiu de munca, hotararile judecatoresti sunt executorii si se pun in executare fara a fi nevoie de investirea cu formula executorie...
Oug 119/2007
ENGFULL
am obtinut o ordonanta de plata in temeiul OUG 119 /2007
dupa expirarea celor 10 zile in care se poate face cerere de anulare , solicit instantei ... (vezi toată discuția)