avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... RECLAMATIE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

RECLAMATIE

DACA procedez bine cu reclamatia.
AM trimis prin e-mail si fax angajatorului pe cale amiabila sa imi plateasca cele 3 zile lucrate.
UNIFORMA nu mi-a cerut-o nu am semnat ptr ea ca sa nu reclam la ITM si POLITIE m-a bagat fara avizul politiei sa imi dea pe cale amiabila si am scris angajatorului ca am fotografiat cu tel mobil registrul de intrare iesire ca am o proba.
LA ITM scriu cum sa petrecut totul si spun ca am ca proba pe tel un document cum am lucrat si pun ca proba ce iam scris angajatorului celor de la ITM.
ANGAJATORUL nu mia raspuns in scris lam contactat telefonic refuza sa vb cu mine.
ATUNCI ramine ca ITM sa verifice acest registru de intrare iesire unde am lucrat in acest obiectiv.
EU voi pati ceva pe chestia asta daca reclam ce am scris acum din partea fostului angajatorului ca am fotografiat acest registru si nu iam dat uniforma nu mia ceruto.

Alte discuții în legătură

3 zile de munca silviu35 silviu35 AM lucrat 3 zile la o firma la negru fara contract de munca am facut copie de pe documentul unde am semnat pot sa imi recuperez cele 3 zile de munca daca ... (vezi toată discuția)
Munca la negru silviu35 silviu35 CU telefonul mobil daca fotografiezi un registru de intrare iesire si il scoti pe imprimanta si il anexsezi la ITM ca proba ca angajatorul nu a semnat contract ... (vezi toată discuția)
Cind reclami pe angajator silviu35 silviu35 CIND reclami la ITM si cind primesti scris ca angajatorul a fost sactionat si nu e trecut suma amenzi conform legi ca a fost sactionat ITM nu e obligat sa ... (vezi toată discuția)