avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... 3 ZILE DE MUNCA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

3 ZILE DE MUNCA

AM lucrat 3 zile la o firma la negru fara contract de munca am facut copie de pe documentul unde am semnat pot sa imi recuperez cele 3 zile de munca daca reclam.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:34, 27 Noiembrie 2012
Ce document ati semnat?
AM lucrat la un supermarchet si am semnat un registru de intrare iesire la un loc cu angajati a acestui magazin si am filmat cu tel mobil acest registru,mia ramas echipamentul de munca nu am semnat ptr el pot recupera cele 3 zile muncite sau fac scris la firma sau ITM.CUM PROCEDEZ.
Depuneti mai bine o sesizare la ITM.
NU mam dus la munca si dupa 2 zile a venit ITM in control in supermarchet unde am lucrat eu nu am mers deloc la munca am vazut ca dosarul nu mil mai primeste si mia ramas uniforma nu am semnat ptr ea nici angajatorul nu ma chemat sa io dau.
DACA ITM sa uitat in acel registru de intrare iesire a vazut numele a verificat firma ca nu lucrez legal lea dat sactiunii si eu daca nu am mai mers la munca nu are ce sa imi faca ITM nu ma prins in timpul serviciului in caz ca ma cheama ce le spun ITM le zic adevarul.
Daca la data controlului nu erati la serviciu , nu are cum sa va cheme ITM-ul ...ITM-ul cheama pe angajator si nu pe salariat...

Alte discuții în legătură

Cind reclami pe angajator silviu35 silviu35 CIND reclami la ITM si cind primesti scris ca angajatorul a fost sactionat si nu e trecut suma amenzi conform legi ca a fost sactionat ITM nu e obligat sa ... (vezi toată discuția)
Munca la negru silviu35 silviu35 CU telefonul mobil daca fotografiezi un registru de intrare iesire si il scoti pe imprimanta si il anexsezi la ITM ca proba ca angajatorul nu a semnat contract ... (vezi toată discuția)