avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... MUNCA la negru
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

MUNCA la negru

CU telefonul mobil daca fotografiezi un registru de intrare iesire si il scoti pe imprimanta si il anexsezi la ITM ca proba ca angajatorul nu a semnat contract de munca si nici protectia muncii si nu a dat banii munciti pe zilele lucrate acea proba se ia considerare si cel care a lucrat la negru nu s-a mai prezentat la munca ptr ca sa nu fie prins la negru de ITM in final a facut sesizare la angajator sa se dea banii pe cale amiabila sa nu fie sesizat ITM si angajatul a reclamat la ITM aceea persoana nu poate fii sactionata ca a fotografiat registru si a dat proba la ITM.
Cel mai recent răspuns: silviu35 , utilizator 08:01, 23 Ianuarie 2013
Inregistrarile audio-video nu constituie mijloace de proba in litigiile civile ...
O ultima intrebare am fotografiat un registru de intrare iesire unde semnam condica de prezenta la-m anexsat ITM ca proba sa ea masuri fostului angajator eu nu patesc nimic ca am fotografiat nu aveam cum sa il trag xerox acel document.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cind reclami pe angajator silviu35 silviu35 CIND reclami la ITM si cind primesti scris ca angajatorul a fost sactionat si nu e trecut suma amenzi conform legi ca a fost sactionat ITM nu e obligat sa ... (vezi toată discuția)
3 zile de munca silviu35 silviu35 AM lucrat 3 zile la o firma la negru fara contract de munca am facut copie de pe documentul unde am semnat pot sa imi recuperez cele 3 zile de munca daca ... (vezi toată discuția)