avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... inregistrari audio / video
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

inregistrari audio / video

pot sa fac inregistari audio, video la serviciu, daca sunt angajata la negru? si cat de curand urmeaza sa anunt ITM...

risc ceva cu inregistrarile audio / video? care e legislatia in domeniu

(mai am ca probe cateva emailuri primite si trimise de mine care banuiesc ca sunt absolut ok ca probe)

Cel mai recent răspuns: ContSters83715 , utilizator 13:31, 18 Aprilie 2010
Daca esti angajat la negru, de ce mai stai?
Esti implicat in aceeasi masura cu angajatorul, fiinca te complaci in situatia existenta.
Ce sa filmezi, esti agent sub acoperire?
Pleci pur si simplu dupa ce-ti incasezi banii.
angajatorul are obligatia sa nu primeasca salariati fara sa ii inregistreze din prima zi la ITM.. amenzile sunt toate pe numele angajatorului....totusi nu mi s-a rapsuns la intrebari
Cred ca faceti o confuzie ... acele inregistrari trebuie sa aiba aprobarea institutiilor competente ca sa poate fi admise ca probe ... cred ca vi s-a mai raspuns la problema dvs, si anume sa faceti sesizare la ITM in care sa specifacit intervalul orar de munca, faptul ca nu vi s-a incheiat c.i.m., de cand lucrati si alte nereguli savarsite de catre angajator cu privire la nerespectarea legislatiei muncii.
1) dar emailurile primite si trimise de mine de la serviciu in interes de serviciu raman (singurele) probe solide ...(am facut poze dupa ele, screen shot)... oricat de tarziu as anunta inspectorii tot e bine...chiar si dupa aceste 30 de zile ( unii nu ii anunta deloc)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce dovezi ar trebui aduse in cazul hartuirii morale la locul ... Vali P. Vali P. Ce dovezi ar trebui aduse in cazul hartuirii morale la locul de munca si unde ar trebui sa ma adresez? De mai multi ani mi se fac tot felul de sicane de catre ... (vezi toată discuția)
Munca la negru silviu35 silviu35 CU telefonul mobil daca fotografiezi un registru de intrare iesire si il scoti pe imprimanta si il anexsezi la ITM ca proba ca angajatorul nu a semnat contract ... (vezi toată discuția)
Inregistrare audio ContSters101235 ContSters101235 Buna ziua. Stiu ca inregistrarile audio nu sunt admise ca probe in instanta. Intrebarea mea este: S-ar putea folosi aceste inregistrari in cursul anchetei ... (vezi toată discuția)