Daca esti angajat la negru, de ce mai stai?
Esti implicat in aceeasi masura cu angajatorul, fiinca te complaci in situatia existenta.
Ce sa filmezi, esti agent sub acoperire?
Pleci pur si simplu dupa ce-ti incasezi banii.
angajatorul are obligatia sa nu primeasca salariati fara sa ii inregistreze din prima zi la ITM.. amenzile sunt toate pe numele angajatorului....totusi nu mi s-a rapsuns la intrebari
Cred ca faceti o confuzie ... acele inregistrari trebuie sa aiba aprobarea institutiilor competente ca sa poate fi admise ca probe ... cred ca vi s-a mai raspuns la problema dvs, si anume sa faceti sesizare la ITM in care sa specifacit intervalul orar de munca, faptul ca nu vi s-a incheiat c.i.m., de cand lucrati si alte nereguli savarsite de catre angajator cu privire la nerespectarea legislatiei muncii.
1) dar emailurile primite si trimise de mine de la serviciu in interes de serviciu raman (singurele) probe solide ...(am facut poze dupa ele, screen shot)... oricat de tarziu as anunta inspectorii tot e bine...chiar si dupa aceste 30 de zile ( unii nu ii anunta deloc)
Munca la negru
silviu35
CU telefonul mobil daca fotografiezi un registru de intrare iesire si il scoti pe imprimanta si il anexsezi la ITM ca proba ca angajatorul nu a semnat contract ... (vezi toată discuția)