avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... 3 ZILE DE MUNCA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

3 ZILE DE MUNCA

AM lucrat 3 zile la o firma la negru fara contract de munca am facut copie de pe documentul unde am semnat pot sa imi recuperez cele 3 zile de munca daca reclam.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:34, 27 Noiembrie 2012
O ultima intrebare pe acest subiect mi-ati scris sa fac o sesizare la ITM ptr cele 3 zile de munca lucrate la negru,angajatorul nu ma chemat sa ii predau echipamentul nu am semnat ptr el,decit am semnat un registru de intrare iesire cu toti angajati supermarket varianta finala care este ptr cele 3 zile pot recupera banii pe zilele muncite sau fac inscris angajatorului pe cale amiabila sa nu sesizez ITM.
Puteti incerca si varianta amiabila cu o solicitare catre angajator ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cind reclami pe angajator silviu35 silviu35 CIND reclami la ITM si cind primesti scris ca angajatorul a fost sactionat si nu e trecut suma amenzi conform legi ca a fost sactionat ITM nu e obligat sa ... (vezi toată discuția)
Munca la negru silviu35 silviu35 CU telefonul mobil daca fotografiezi un registru de intrare iesire si il scoti pe imprimanta si il anexsezi la ITM ca proba ca angajatorul nu a semnat contract ... (vezi toată discuția)