Ptr ca si pana acum am primit raspunsurile dorite ma reintorc cu o intrebare legata de atestatul de traducator/interpret.Una dintre cerinte ptr dosar este acea scrisoare de recomandare. M-am hotarat sa o obtin de la unul din profesorii de la Fac.de Litere. Intrebarea mea este daca aceasta scris.de recom .trebuie sa aiba antetul facultatii sau este suficienta o scris de recomandare avand semnatura profesorului si stampila facultatii? Ultima varianta mi-ar fi desigur mai simpla ,insa sunt in cumpana daca procedand astfel nu fac o greseala.Va multumesc!
Va rog sa-mi spuneti ce as putea face daca angajatorul nu doreste sa-mi completeze o recomandare tip pentru angajarea intr-o banca ( recomandarea se refera la faptul ca nu am adus prejudicii materiale organizatiei si nu am avut sanctiuni disciplinare si ca mi sa incheiat contractul cf art ... ). Aceasta recomandare este obligatorie pentru firma respectiva, documente ca decizia de incetare a activitatii si nota de lichidare mi-au fost oferite de catre HR, dar aceasta recomandare a fost trimisa catre director care ma tot amana spunandu-mi ca nu are timp sa o completeze sa vin dupa cateva zile. Astazi vorbind din nou cu el mi-a zis ca peste vreo saptamana 2 mi-o poate completa. Am incetat activitatea in cadrul acestei firme in data de 10.09.2013 in urma expirarii contractului, iar pe data de 12.09 urma sa ma duc cu toate documentele pentru a ma angaja in cadrul unei banci.
De atunci ma tot amana si as vrea sa ma ajutati cum sa fac sa-mi dea aceasta recomandare, fara ea neputand sa ma angajez, fiind un document obligatoriu.
Desi ati postat intrebarea in topicul nepotrivit, va pot spune ca obligatia de a prezenta o recomandare este prevazuta de completarea unui dosar pentru angajarea pe un nou post dar nu si pentru emiterea acesteia de catre un fost angajator.
Va trebui sa insistati pana ce angajatorul se va plictisi si va ceda. Luati legatura cu secretara acestuia, se stie ca secretarele harnice pot face minuni.
Daca ii pune recomandarea in mapa de corespondenta ca fiind o urgenta, o poate ignora o zi sau doua, dar daca o vede mereu, va ceda si va dori sa scape de "corvoada":)
L.C.
Profesia de invatator
MaziluG
Pentru a profesa ca invatator este obligatorie facultatea de stiinte ale educatiei sau se poate si cu facuktate in alt domeniu? Pot sustine concurs pt ocuparea ... (vezi toată discuția)