avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... balanta pentru un SRL recent infiintat
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

balanta pentru un SRL recent infiintat

Buna ziua,
Pentru un SRL infiintat in luna aceasta, este necesar ca la finalul lunii sa se intocmeasca balanta si bilant?
Bilantul se depune o singura data pe an?
Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 23:12, 7 Decembrie 2012
In conformitate cu Legea 82/1991, legea contabilității, trebuie sa realizați evidența contabila,pentru luna decembrie 2012, în mod implicit balanța de verificare și bilanț.
Situatiile financiare aferente acestui exercitiu financiar se depun pana la sfarsitul lunii mai 2013. Pentru semestrul I al anului 2013 depuneti "Raportarile contabile la data de 30/06/2013". Termenul de depunere pentru acestea va fi in luna august 2013.
Ultima modificare: Vineri, 7 Decembrie 2012
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate pentru firma nou infiintata fara activitate? raduvasile2 raduvasile2 Buna seara, Recent am infiintat o firma SRL neplatitoare de TVA eu fiind administrator unic si numai ce am ridicat certificatul de inregistrare al firmei si ... (vezi toată discuția)
Contabilitate asociatii ale parintilor elevilor din liceu poitiers10 poitiers10 Am infiintat o asociatie a parintilor elevilor din liceul in care predau. In contul acestei asociatii sunt virati cei 2% din impozit. Asociatia are aproape un ... (vezi toată discuția)
Anunt important: ordin 2234/2011 pentru aprobarea sistemului de raportare contabila la 30 iunie 2011 a operatorilor economici  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu [b][i]In Monitorul Oficial nr. 483 din 07/07/2011 a fost publicat OMFP 2234 pentru aprobarea Sistemului de raportare contabila la 30 iunie 2011 a operatorilor ... (vezi toată discuția)