avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Actualizare act constitutiv al unei societati ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Actualizare act constitutiv al unei societati comerciale-S.A.

Buna seara. As vrea sa stiu care sunt ultimele reglementari referitoare la atributiile adunarii generale a actionarilor.Mai trebuie incheiat contract de administrare cu membrii Consiliului de administrare?
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 21:46, 6 Decembrie 2012
In Actul constitutiv al societatii X la Atributiile adunarii generale a actionarilor este prevazut si faptul ca incheie contractul de administrare cu membrii Consiliului de Administratie. E O.K ? Mai e de actualitate sau nu?
Atata timp cat nu contravin Legii nr. 31/1990 privind societatile comerciale, republicata orice hotarare a AGA este suverana. In cazul pe care l-ati expus, raspunsul este afirmativ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consiliu de adminstratie marianna marianna As avea o intrebare! De ce nu este posibil ca un SRL sa aiba consiliu de administratie, daca de exemplu sint 6 administratori, care sint si asociati. Stiu ca ... (vezi toată discuția)
Demisie administrator si raspunderi insei insei buna ziua, sunt actionar si admininstrator intr-o firma care a fost constituita din 5 actionari si 3 administratori. acum unul din admini doreste sa ... (vezi toată discuția)
Dreptul de a fi scos din consiliul de administratie andex andex Buna seara, Societate pe actiuni cotata la BVB cu doi actionari majoritari 47% cu 47% si restul din aprox. 500 de actionari cu 0.000..% Din partea ... (vezi toată discuția)