avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... lichidare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

lichidare

daca pe contractul meu de munca scrie salariu brut 700 lei si eu am lucrat aproape o luna .Cati bani trebuie sa iau,la lichidare,pe cat am lucrat?
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 10:31, 7 Decembrie 2012
Pentru o luna intreaga o sa primiti un salariu net de 530 lei, daca nu exista situatii speciale: persoane in intretinere care sa va dea dreptul la deducere la calculul impozitului, tichete de masa care se impoziteaza, acordarea unor sporuri, etc...
Ultima modificare: Vineri, 7 Decembrie 2012
Dragos Stefan, Consultant resurse umane
Veti primi proportional cu perioada efectiv lucrata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere personala adinamaria48 adinamaria48 Bună ziua am o întrebare deducerea personala se calculează la venit brut adică la salariul minim pe economie.... Am o persoana în întreținere... Un ... (vezi toată discuția)
La ce salariu se raporteaza sporurile buziladiana buziladiana Salar de baza 762 , salar de incadrare 1074 , sporuri de 75%( conditii deosebite) rezulta 572 si 15% rezulta 114 Cum se justifica diferenta dintre salar de ... (vezi toată discuția)
Salariu brut 1300. cat ia angajatul in mana. nae2012 nae2012 Buna ziua. Va scriu pentru ca peste tot pe net unde m-am uitat salariul net ar fi de 946 de lei de la un salariu brut de 1300. Acuma pe fluturas mie imi scrie ... (vezi toată discuția)