avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... 100 euro - cum decontez sumele cheltuite pentru ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

100 euro - cum decontez sumele cheltuite pentru consumabile?

La scoala mi se cer toate documentele in format electronic si testele pentru bac sau evaluare le dau elevilor listate. Pot deci achizitiona cartus pentru imprimanta sau hartie din 100 de euro? Sunt de asemenea carti pe care le descarc de pe net si doresc sa le listez!
Cel mai recent răspuns: angydum , utilizator 18:08, 8 Decembrie 2012
Inteleg ca este vorba de banii dati pentru procurarea de carti.
Pentru a deconta, aveti nevoie de factura si chitanta. Pe chitanta se va scrie de catre vanzator denumirea cartii procurate si pretul.
Prin urmare nu puteti deconta decat carti.
In mod normal, toti profesorii ar trebui sa refuze sa aduca elevilor documente listate pe banii lor, din salariul lor. Atunci ar afla ministerul, inspectoratele si primariile, ca este nevoie de fonduri la dispozitia scolilor pentru imprimante, consumabile, etc. Sindicatul ar putea avea un rol in acest caz.
Lipsa de fonduri invocata mereu de catre guvernanti indiferent de culoarea lor politica, ar trebui sa inceteze daca se doreste sa se faca scoala adevarata. Dramuirea banilor publici este necesara, dar sa fie adevarata, nu doar invocata ori de cate ori discutam despre economii bugetare. Prioritatile trebuie sa fie reale, nu doar declarative.
Multumesc!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema profesor matematica mariustz mariustz Salutari, Intreb aici ce se poate face cu un profesor care din cauza ca are ceva personal cu o eleva nu o baga in bac si nu ii puncteaza ... (vezi toată discuția)
Bani la scoala tivanis tivanis este legal sa se ceara elevilor bani la scoala ? de ex. fondul scolii,fondul clasei,diferite manuale si culegeri,parchet,perdele etc .Stiam de o ordonanta ... (vezi toată discuția)
Scoala cere bani pentru mobilier lumi11 lumi11 Buna ziua, Am inscris copilul la scoala in clasa I, step by step si mi s-au cerut 200 EUR bani pt mobilier (nu s-a dat factura sau chitanta fiscala) ce ... (vezi toată discuția)