avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Latratul cainelui vecinului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Latratul cainelui vecinului

Buna ziua.... Vecinul meu are un caine de talie mare care latra permanent in reprize de cate 5-15 minute, de 10-20 ori pe zi, in fiecare zi, fiecare saptamana, fiecare luna.....Il suport deja de 1 an si jumatate de cand m-am mutat, dar sincer nu mai pot (am de lucru, apartamentul fiind si sediul firmei). Imobilul, (din doua apartamente cu curti separate) este trecut in acte ca fiind bloc, eu locuind la ap.2 iar vecinul la 1. Cainele este tinut afara, in curte, chiar sub geamul meu. Nu doresc sa fac rau cainelui de aceea apelez la dvs pentru sfaturi juridice, ce plangeri sau reclamatii ma sfatuiti sa fac, daca exista acte normative care reglementeaza situatia. PS daca doriti o mostra ....[ link extern ]
Cel mai recent răspuns: iuliusovidiu , utilizator 14:08, 7 Decembrie 2012
Va confruntati cu o situatie delicata in care mai vinovat este proprietarul patrupedului care nu a depus minimum de efort pentru instruirea acestuia
In raport si de relatiile de vecinatate situatia este cu atat mai dificila daca nu exista interes si toleranta
Incercati sa precizati proprietarului ca sunteti deranjat de zgomotele cainelui ; daca va confruntati cu dezinteres sesizati oficial politia sub aspectul incalcarii disp
L nr 61/1991 republicata si modificata
Ultima modificare: Vineri, 7 Decembrie 2012
ynocentta, utilizator
Pentru ca il vad la latra la gard, ceea ce fie vorba intre noi este firesc pentru un caine de paza, poate ar fi optim sa "blindati" poarta ca animalul sa nu mai poata vedea afara. Sunt destule materiale pe piata care sa-i optureze vederea la strada si va ramane doar cu mirosul... Latra mult mai putin. Va spun din experienta !
Din pacate este poarta vecinului....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand te poate amenda politia pt latratul cainelui? Ale.xa Ale.xa Locuiesc la bloc in Bucuresti si in unele weekenduri am grija de cainele parintilor mei. Cand ei pleaca amandoi de acasa il aduc la mine in apartament. Am fost ... (vezi toată discuția)
Detinere caine in apartament adinanicoleta adinanicoleta Buna ziua, sunt in urmatoarea situatie: detin un catie de talie mica in varsta de 13 ani in locuinta proprietate personala.Cainele nu este periculos dar la fel ... (vezi toată discuția)
Caine in apartament nereis nereis Urmeaza sa ne mutam in apartamentul proaspat achizitionat si de putin timp am constatat ca vacinul de deasupra noastra are un caine de talie mare care latra ... (vezi toată discuția)