avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... renuntare la drepturi de propietete
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

renuntare la drepturi de propietete

mama este succesoare de drept dupa tata decedat la aproximativ 62-63 la suta din casa si curte,iar fiul si fica la restul din propietate.Eu si sora am renuntat in favoarea mamei in anul 1988 cind s-a facut succesiunea,acum dupa decesul surori nepotul isi cere drepturile dupa mama[sora mea] mentionez ca nu am documentul facut in fata notarului de renuntare in favoare mamei,atit eu cit si mama dorim sa renuntam la jumatate dintr-un loc de casa[900m patrati] contra 17-18la suta din casa [70m patrati si 1200m patrati curte],este posibil?Mentionez ca o am pe mama in grija mea iar nepotul este cu domiciliul in alta localitate,suntem in reatii bune si dorim sa rezolvam pe cale amiabila la notar .

Alte discuții în legătură

Renuntare la drepturile de proprietate musat1954 musat1954 1] In anul1988 decedat tata,tot in1988 am facut succesiunea dupa tata; mama,eu si sora mea,tot atunci la notar eu si sora am renuntat in favoarea ... (vezi toată discuția)
Cedare drept proprietate in favoarea mamei elena1gheorghe elena1gheorghe Buna ziua, Va rog sa ma sfatuiti intr-o problema: Eu, sora si mama mea trebuie sa dezbatem curand succesiunea la notar, pe cale amiabila, in urma ... (vezi toată discuția)
Succesiune - mostenire rrizou rrizou Buna ziua Help!!! Lipsesc din tara de 22 de ani si am parere de lucruri numai ca vizitator. Sint in judecatorie cu fiica de la al doilea soti al mamei ... (vezi toată discuția)