M-am trezit astazi la usa cu un domn de la electrica, sau cum s-or mai numi ei, ca trebuie sa imi schimbe contorul.
Toate bune si frumoase pana cand mi-a spus ca nu stiu ce fir e topit si "asta inseamna sustragere".
Contorul era sigilat, nimeni nu a umblat la el si nu aveam niciun aparat ce consuma curent fara sa fie contorizat.
De fapt nici macar nu a verificat asta.
A spus ca face nu stiu ce sesizare pentru sustragere.
Ce sa fac ca nu prea am chef sa ma trezesc cu pete in cazier?
In mod normal trebuia sa va faca un proces verbal de desigilare la demontarea contorului, in care sa precizeze seria contorului, indexul inregistrat, mentiuni privind integritatea sigiliului, etc., proces verbal pe care sa-l semnati si dvs. Ulterior daca a constatat nereguli trebuie sa faca un proces verbal de constatare pe care dvs. puteti sa-l contestati in baza faptului ca respectivul contor era sigilat. (avand ca dovada procesul verbal de desigilare).
Imi ridica semne de intrebare faptul ca a fost doar o persoana, de obicei vin doua. V-a aratat legitimatia? Aveti grija sa nu fie un fals lucrator care sa incerce sa va "faca" de ceva bani.
Nu a facut nici un proces verbal sau, ma rog, nu i-a dat sotiei nimic sa semneze. Din pacate nu i-a cerut nici legitimatia de serviciu. A desigilat contoarul fara sa faca vreun proces verbal de desigilare si a pus ulterior alt sigiliu. Credeti bca ar fi mai indicat sa fac o sesizare in acest sens la Enel?
Sigiliu contor rupt
Aripsi
buna seara, am cumparat un apartament prin licitatie executorie. Apartamentul avea chiriasi, care au solicitat sa mai stea 3 luni. In acest timp nu am putut ... (vezi toată discuția)
Sigiliu engie
marian camelia
Sau schimbat contoarele de gaze iar un sigiliu din plumb nu are un marcaj specific ,spun ei.Acum sunt suspecta de furt...cum dumnezeu pot eu, sa demonstrez ca ... (vezi toată discuția)