avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... neincepere urmarire penala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

neincepere urmarire penala

Tatăl meu a decedat în urmă cu 6 luni într-un accident rutier. Deşi iniţial la faţa locului s-a constatat ca şoferul celeilalte maşini a fost vinovat, azi am primit o adresa de la poliţie în care se emite reînceperea urmăririi penale împotriva acestuia. Tata era pasager în spate. Întrebarea mea e dacă influenţează scoaterea de din urmarire penală a şoferului cererea noastră de despagubire.
Cel mai recent răspuns: lalishuka , utilizator 17:32, 7 Decembrie 2012
Nu, întrucât aveţi posibilitatea de a vă adresa instanţei civile cu acţiune în pretenţii, probând prejudiciul suferit.
Si de judecat, ne judecam cu rca sau cu autorul accidentului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri ºofer bãut lalishuka lalishuka Am si eu o întrebare. Tata a decedat în urma unui accident rutier, era pasager pe bancheta din spate. În PV de la faţa locului, vinovat de producerea ... (vezi toată discuția)
Plata despagubiri rca iustinian13 iustinian13 O persoana a facut accident din care a rezultat decesul pasagerului din dreapta. Soferul si pasagerul au baut amandoi in seara respectiva. Partile civile ... (vezi toată discuția)
Aciident daune silviu balea silviu balea am avut aciident cu masina si as vrea sa stiu daca rca ma va despagubii in cazul in care nu a mai fost implicata nici o masina in accident. masina nu este pe ... (vezi toată discuția)