avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... taxa de timbru pentru un apartament de 2 camere
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

taxa de timbru pentru un apartament de 2 camere

Buna ziua, as dori sa stiu cat este taxa de timbru pentru un apartament de 2 camere situat in Trapezului, sec.3, cum se calculeaza si ce institutie iti spune cat este taxa de timbru.
Va multumesc!
Cu stima AntonellaM
Ultima modificare: Vineri, 7 Decembrie 2012
AntonellaM, utilizator
Solicitati un certificat fiscal de la administratia financiara.

Veti avea acolo o valoare de impunere si pt inceput (pana la stabilirea valorii de circulatie a imobilului in urma unei expertize judiciare) timbrati cu 3% din acea suma. Presupun ca este pt un dosar de partaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lesirea din indiviziune-cuantum taxa de timbru ddnely ddnely Buna ziua, Suntem doi proprietari a unui imobil in indiviziune compus din teren si constructii.Eu am o cota parte de 2/3 din teren si 2/3 din constructii iar ... (vezi toată discuția)
Cand/cât trebuie sa depun taxa judiciara de timbru? Popescu2012 Popescu2012 Care este termen limita pentru depunerea taxei de timbru judiciar sub sancțiunea anularii cererii datorită netimbrarii acesteia? 1. Taxa de timbru ... (vezi toată discuția)
Impozit pe proprietate kikitam kikitam fac succesiune pentru un apartament : pe deciaia de impunere de la administratia financiara este trecuta o valoare de impunere ; la notar ,la calculul ... (vezi toată discuția)