avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... PENSIONARE
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

PENSIONARE

LUCREZ DIN 20 IAN.1971 PANA IN PREZENT.AM FACUT STAGIUL MILITAR 1 AN SI 4 LUNI.16 ANI AM LUCRAT IN GRUPA A 2A DE MUNCA.CAND POT SA MA PENSIONEZ FARA SA FIU PENALIZAT.
Va rog sa precizati data nasterii
Ultima modificare: Vineri, 7 Decembrie 2012
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
M-am nascut in data de 26 sept.1953.Lucrez din 20 ian. 1971 pana in prezent. Am facut stagiul militar 1 an si 4 luni.16 ani am lucrati in grupa a 2 a de munca. CAND POT SA MA PENSIONEZ FARA SA FIU PENALIZAT.
Pensionare pt. limita de varsta in luna martie 2015,reducerea varstei cu 3 ani si 6 luni pt.cei 16 ani lucrati in gr.II-a(conditii deosebite)Pt.cei 16 ani lucrati in gr.II-a beneficiati de un spor de vechime de 4 ani,indeplinind conditia de stagiu complet de cotizare de 43 ani(fara armata) pt. a va pensiona anticipat la implinirea varstei de 60 ani.
Ultima modificare: Marți, 11 Decembrie 2012
Valentin Mester, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata fara penalizare? Alexandru_BS Alexandru_BS Sunt nascut in 11.09.1953. Lucrez din 19 iunie 1971. Am fara armata 40 de ani si 7 luni stagiul de cotizare. Am 6 ani si 11 luni lucrati in grupa 1 inainte de ... (vezi toată discuția)
Lamuriri pentru pensionare anticipata andreeapopescu24 andreeapopescu24 Sunt nascuta pe 28 oct 1956, am 21 de ani de munca, din care 6 ani si 6 luni de grupa I, iar 8 ani de grupa a II-a. Ma pot pensiona anticipat? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Pensionare Gicuta62 Gicuta62 Buna ziua, Sunt nascut in iulie 1953. M-am angajat in octombrie 1971 si am lucrat pana la 1 iulie 2015. Pe o perioada de 1 an si 6 luni am fost in armata. ... (vezi toată discuția)