avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Cabinet medical -TVA intracomunitar
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Cabinet medical -TVA intracomunitar

Buna ziua,

Am nevoie urgent de sfaturi pentru urmatoarea situatie :

O societate cu obiect de activitate Cabinet Medical neplatitoare de Tva face o prestare de servicii catre o societate din Germania in valoare de 1000 euro.
Trebuie sa ma inregistrez in registrul operatorilor intracomunitari si sa devin platitor de Tva ? de la asistenta contribuabili ANAF nu stiu exact.

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: xerxes , utilizator 20:23, 7 Decembrie 2012
nu trebuie sa va inregistrati, serviciile medicale reprezinta operatiuni scutite de tva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie intracomunitara marietasok marietasok As avea si eu nevoie de cateva lamuriri. O societate nou infiintata, cabinet medical, neplatitoare de tva, urmeaza sa achizitioneze un aparat medical de ... (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara marietasok marietasok Poate ma ajuta si pe mine cineva!!! Am o societate care este neplatitoare de tva: cabinet medical. Cumpara din Germania materiale auxiliare de la o societate ... (vezi toată discuția)
Registrul operatorilor intracomunitari MoldovanRaul MoldovanRaul Buna ziua. Stimati colegi, va rog sa ma ajutati daca v-ati aflat intr-o situatie similara. Problema sta in felul urmator: eu, cabinet individual de avocat, ... (vezi toată discuția)