avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA achizitie intracomunitara
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

achizitie intracomunitara

As avea si eu nevoie de cateva lamuriri.
O societate nou infiintata, cabinet medical, neplatitoare de tva, urmeaza sa achizitioneze un aparat medical de cateva zeci de mii de euro din Germania de la o firma tot neplatitoare de tva.
Ce trebuie sa faca societatea din Romania?
Trebuie sa se inregistreze in registrul operatorilor intracomunitari?
Trebuie sa se declare si platitoare de tva daca firma din Germania nu este platitoare de tva?
Cel mai recent răspuns: xerxes , utilizator 20:57, 31 Martie 2011
daca furnizorul nu este platitor de tva in germania nu trebuie sa faca nimic.
problema se schimba daca furnizorul este platitor de tva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie intracomunitara marietasok marietasok Poate ma ajuta si pe mine cineva!!! Am o societate care este neplatitoare de tva: cabinet medical. Cumpara din Germania materiale auxiliare de la o societate ... (vezi toată discuția)
Tva achizitii intracomunitare neplatitori de tva radulescuramona radulescuramona buna ziua! societate comerciala neplatitoare de tva,(servicii medicale), doreste sa achizitioneze de la un producator german, aparatura pentru un cabinet de ... (vezi toată discuția)
Cabinet medical -tva intracomunitar bogdan99 bogdan99 Buna ziua, Am nevoie urgent de sfaturi pentru urmatoarea situatie : O societate cu obiect de activitate Cabinet Medical neplatitoare de Tva face o ... (vezi toată discuția)