avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Citatie - dosar penal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Citatie - dosar penal

Buna ziua,

Am si eu o intrebare, cum se procedeaza in cazul onorariului pentru o reprezentare la parchet, se percepe onorariu pentru fiecare reprezentare in fata procurorului?!!

Multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:21, 7 Decembrie 2012
depinde de faza procesului si de calitatea dvs....onorariu e fixat de avocat si se percepe pt reprezentare pe fiecare stadiul al procesului.
Depinde.
Poate fi mai avantajos pentru dvs. sa il platiti de fiecare data.
In caz contrar va poate cere o suma mare pentru toata urmarirea penala.
Nu se stie niciodata cate cereri ar avea de facut, plangeri, memorii...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzatie talharie estrela2126 estrela2126 am angajat un avocat pt un dosar talharie din faza de cercetare.mi-a cerut 3000 lei.urmarirea penala s-a incheiat si s-a trimis dosarul in instanta. mi-a ... (vezi toată discuția)
Bună ziua am avut un proces penal de anul trecut din februarie, ... Mihaela faur Mihaela faur Bună ziua am avut un proces penal de anul trecut din februarie, dea ea în noiembrie a plecat dosaru de la politie la parchet, în 3 ianuarie ma sunat iar de ... (vezi toată discuția)
Reclamatie politist qeruta qeruta Buna ziua As dori sa stiu si eu unde pot depune o reclamatie unui politist care refuza sa imi dea detalii despre doua dosare.Am depus la politie o ... (vezi toată discuția)