avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... pasaport copil 2 ani
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

pasaport copil 2 ani

buna,vreau sa intreb ceva,vreau sa ii fac copilului meu pasaport,dar eu nu am luat numele sotului dupa casatorie,deci nu am schimbat nici domiciliu.pot sa ii fac pasaport copilului cu buletinul si adresa veche sau trebuie sa imi schimb buletinul.multumesc
Cel mai recent răspuns: cabinet avocat nicoleta balica , Avocat 19:20, 6 Februarie 2009
este important ca buletinul dv să nu fie expirat! celelalte aspecte legate de nume şi adresă nu au nici o importanţă. aşadar, puteti!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaport/schimbare nume AndraR2 AndraR2 Buna Ziua, Am nevoie de un sfat legat de legislatia romana privind schimbarea actelor dupa casatorie. Situatia este urmatoarea: Locuiesc in strainatate de ... (vezi toată discuția)
Schimbare acte in urma divortului andytes andytes Buna ziua. In primul rand bine v-am gasit. Am o intrebare legata de modalitatea de schimbare a actelor in urma divortului. Situatia mea este urmatoarea: ... (vezi toată discuția)
Calatorie in strainatate cu pasaportul avut inainte de casatorie alesssandra13 alesssandra13 Urgent!!!! Urmeaza sa plec din tara (in Turcia mai exact) si am vechiul pasaport cu numele anterior casatoriei (care este valabil pana in martie 2016). Ma ... (vezi toată discuția)