avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1009 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cabana revelion platita dar stat acasa!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cabana revelion platita dar stat acasa!

Buna ziua in urma cu vre-o 2 saptamani am contactat de pe internet o persoana care presupunea k are o cabana de inchiriat pentru revelion! toate bune si frumoase spre surprinderea noastra pretul foarte accesibil si cabana foarte frumoasa!
Hotarasc sa ma intalnesc cu persoana respectiva in bucuresti pentru ai da un avans (500euro) si a face un contract!

Problema mea care este, am stabilit ca la sfarsitul saptamanii sa mergem sa vedem si cabana insa ial de unde nu'i. Nu mai dau de persoana respectiva are telefonul inchis de 2 saptamani si deja incep sa ma gandesc ca am luat o mare tapa!
Ce as putea face? exista vre-o portita sa recuperez banii si sa il prind pe faptasi?
mentionez k nu am fost atent si el nici nu a scos macar buletinul pretinzand ca la uitat in masina dar stie toate datele!
Actele le-am facut intr-un mall din bucuresti intr-un mc donald
ce parere aveti ? am vre-o sansa sau sa ma las pagubas?
Cel mai recent răspuns: Francisc Gerber , Avocat 14:07, 8 Decembrie 2012
Puteti face reclamatie la politie.
Sunt destule date pe care acestia sa le fructice pt a descoperi autorul inselaciunii.
Siteul, nr de tel, imaginea lui, in sensul ca l-ati putea recunoaste, scrisul de pe contract.
pai ma gandesc ca ar putea fi ceva camere in Mc-ul respectiv....
dar nu ar fi ceva de genu cuvantul meu impotriva cuvantului lui...
cu siguranta masuri si-a luat legat de nr de telefon, postarea anuntului....
Daca vreti faceti reclamatia, daca nu, nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire, l-am surprins urmarindu-ma pe geam Aiana05 Aiana05 Bună ziua. Locuiesc la casa/curte. Ieri seara am auzit un zgomot ciudat de afara și mi s-a părut ca s-a auzit ca și cum cineva ar fi încercat ușa de la ... (vezi toată discuția)
Reclamatie la companie aeriana - fãrã rãspuns, adica nu am existat decat cand am platit mikaia mikaia buna seara, sunt nemultumită de modalitatea in care o companie aeriana nu mai vrea in ruptul capului sa comunice cu mine pe scurt - acum ceva timp, am ... (vezi toată discuția)
Cred ca am schizofrenie,sunt foarte speriata anamaria123 anamaria123 buna!ma numesc ana,am 22 ani si cred k am un inceput de schizofrenie...nuj cand a inceput totul dar acum simt k pur si simplu o iau razna...acum 8 luni de zile ... (vezi toată discuția)