avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cedare societate comerciala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cedare societate comerciala

Buna seara,

Vreau sa inchid un magazin alimentar si sa vand produsele ramase si rafturile. Persoana interesata insista sa ii cedez, pe langa marfa si rafturi, firma cu totul desi stie ca magazinul nu merge tocmai bine. Ce interes ar putea avea aceasta persoana de insista sa cumpere firma cu totul si ce probleme as putea eu sa intampin daca as face asta ? Mentionez ca firma este infiintata de un an si nu are datorii de niciun fel, doar cele catre asociatul unic. Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Alexandrina Mihai , 22:45, 8 Decembrie 2012
In contextul in care vreti sa vindeti si firma si cesionati partile dvs. sociale, dvs. nu mai raspundeti decat pentru trecut. Dar din ce spuneti nu aveti probleme. Este posibil sa doreasca sa cumpere din motive pentru a nu mai lua autorizatii sau alte avize daca pastreaza si spatiul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin haine branduri celebre mirceabescu mirceabescu Sunt interesat sa cumpar haine de firma din diferite tari ale UE si sa mi infiintez magazin in romania. De exemplu haine de la Diesel, Kelvin Klein, Zara, ... (vezi toată discuția)
Intenționez să cumpăr un srl care activează ca magazin alimentar. ce trebuie verificat înainte de achiziție, și cum se poate face asta? syca_89 syca_89 Buna ziua Intentionez sa achizitionez un SRL care activeaza ca si magazin alimentar. ce trebuie si cum pot sa il verific inainte de achizitie? care este ... (vezi toată discuția)
Furnizorul m-a amentitat! Lory_Loredana Lory_Loredana Buna seara! In urma cu cateva luni am deschis un magazin. Recent am deschis si un site online unde imi pot vinde produsele. Stiu ca nu este ceva ilegal. Nu am ... (vezi toată discuția)