avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Furnizorul m-a amentitat!
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Furnizorul m-a amentitat!

Buna seara! In urma cu cateva luni am deschis un magazin. Recent am deschis si un site online unde imi pot vinde produsele. Stiu ca nu este ceva ilegal. Nu am semnat niciun contract cu furnizorul....am mers pe incredere. Se pare ca l-am deranjat pe el ca furnizor deschizandu-mi si eu un site unde sa pot livra marfa. Eu stiu ca daca am cumparat de la el niste produse si le-am achitat,mai departe este treaba mea cum le vand. M-am trezit cu el la mine la magazin, a venit cu alte 3 gorile dupa el...parca voia sa ma bata ...nu am inteles de ce a trebuit sa vina cu alti oameni dupa el...si au inceput amenintarile. Mi-a interzis sa mai vand, isi cere marfa inapoi, si vrea sa imi inchid site-ul. Nu vad unde am gresit. Dar stiu ca asa ceva nu este normal. In acel moment era si angajatul langa mine si a indraznit sa imi dea angajatul afara. Probabil sa poata el sa ma ameninte si eu sa nu am niciun martor. Ce pot sa fac in acest caz? O seara buna!
Cel mai recent răspuns: Komkao Consulting , Consultant protectia mediului 23:13, 16 Ianuarie 2016
Din moment ce i-ati achitat marfa, aceasta este proprietatea dvs. si puteti face ce vreti cu ea. Daca vrea marfa inapoi, poate sa o cumpere de la dvs. Sunt curios, despre ce marfa este vorba? Este bine sa aveti incheiat un contract cu o firma de pazasi protectie si cand se mai intampla astfel de evenimente chemati interventia. Pentru amenintari puteti sa faceti o plangere la politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin online Adyonela Adyonela Buna seara. S-a deschis un magazin online pe PJ \\"X\\". In acest magazin sunt produse de la 3 firme: \\"X\\", \\"Y\\", \\"Z\\". Daca o persoana comanda ... (vezi toată discuția)
Furnizorul nu doreste sa mai primeasca marfa retur si pretinde penalitati. alexonofrei alexonofrei Acum 4 luni am deschis un magazin. Furnizorul mi-a facut o livrare de initiere de stoc mai mare dar mi-a spus ca dupa o vreme va primi retur produsele care nu ... (vezi toată discuția)
Vanzare pe un site de vanzare-cumparare InaF InaF Buna seara, Am vandut un produs pe un site cunoscut de vanzare -cumparare, in valoare de 1800 lei, cu cele mai bune intentii si onest. Cumparatorul mi-a ... (vezi toată discuția)