avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ctr munca I.I.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ctr munca I.I.

am preluat o intreprindere individuala care are mai multi angajati, printre care si titularul este angajat cu ctr de munca cu 8 ore.
este bine?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:13, 10 Decembrie 2012
Titularul intreprinderii individuale nu poate fi salariat la propria I.I.
Nu este bine ... Întreprinzătorul persoană fizică titular al unei întreprinderi individuale nu poate cumula şi calitatea de salariat la I.I. al carei titular este.
si atunci ce se poate intampla in acest caz?
In acest caz, va trebui sa i se inceteze c.i.m. titularului întreprinderoi individuale
nu inteleg de ce i/a dat repartitie de la somaj in luna aprilie 2011?

bine, ii intrerup CIM - ul , dar el are lucrari in strainatate si lucreaza cot la cot cu angajatii in situatia asta daca nu mai are contract de munca nu beneficiaza de diurna.

in ce conditii poate beneficia de diurna?

Alte discuții în legătură

Angajare in cazul in care detin intreprindere individuala miha_ella71 miha_ella71 Buna seara!Din martie 2010 sunt administratorul intreprinderii individuale ,as vrea sa stiu daca ma pot angaja la un srl si daca voi avea contract de munca mai ... (vezi toată discuția)
Pfa poate avea angajati? cercetasa cercetasa sotul meu are un pfa pe un contract de inchiriere spatiu la un vecin in curtea lui, avand un atelier de termopane as vrea sa deschidem un swourum intr o ... (vezi toată discuția)
Diferenta intre persoana fizica autorizata si intreprindere individuala valdomate valdomate va rog sa-mi spuneti ,care e diferenta dintre pfa si intreprindere individuala! (vezi toată discuția)