avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ctr munca I.I.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ctr munca I.I.

am preluat o intreprindere individuala care are mai multi angajati, printre care si titularul este angajat cu ctr de munca cu 8 ore.
este bine?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:13, 10 Decembrie 2012
mai o intrebare
atunci este bun de plata a CAS la norma de venit - asa a fost declarat la fisc

ce se intampla cu bani ptr CAS platit deja aferent ctr de munca?
multumesc
1. Poate beneficia de diurna, daca exista o prevedere in reg.intern al angajatorului.

2. Contributiile platite nu pot fi recuperate ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare in cazul in care detin intreprindere individuala miha_ella71 miha_ella71 Buna seara!Din martie 2010 sunt administratorul intreprinderii individuale ,as vrea sa stiu daca ma pot angaja la un srl si daca voi avea contract de munca mai ... (vezi toată discuția)
Pfa poate avea angajati? cercetasa cercetasa sotul meu are un pfa pe un contract de inchiriere spatiu la un vecin in curtea lui, avand un atelier de termopane as vrea sa deschidem un swourum intr o ... (vezi toată discuția)
Diferenta intre persoana fizica autorizata si intreprindere individuala valdomate valdomate va rog sa-mi spuneti ,care e diferenta dintre pfa si intreprindere individuala! (vezi toată discuția)