avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie anticipata politist
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie anticipata politist

am 46 de ani in februarie ,am efectuat stagiul militar in perioada 87-88 si apoi 2 ani de scoala militara.am o vechime in politie de 22 ani si inca 2 ani in alt domeniu inainte de politie....pot iesi anticipat la pensie? stagiul militar si scoala de politie se ia in calcul la vechimea in munca? am nevoie de un stagiu de 25 de ani vechime pentru a intra la pensie anticipata in politie.

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata 2012 ivalentina69 ivalentina69 Poate iesi la pensie anticipata un politist,cadru activ,cu varsta de 46 ani,23 de ani vechime efectiva in politie,2 ani scoala militara,1.6 luni stagiu militar ... (vezi toată discuția)
Calculul anilor (stagiului) de muncà MIHAILSANDULESCU MIHAILSANDULESCU Sînt cetàteam român cu domiciliul în stràinàtate si cu dublà cetàtenie, românà si francezà nàscut 26 februarie 1954. Pe 1 octombrie 2015 am iesit ... (vezi toată discuția)
Perioada in care am satisfacut stagiul militar se ia in calcul la pensie? mturcu mturcu Buna ziua Stiu ca durata stagiului militar obligatoriu ( doi ani , in cazul meu ) este cnsiderata vechime in campul muncii, daca prima angajare s-a ... (vezi toată discuția)