avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executat norma de hrana
Discuție deschisă în Executare silită

executat norma de hrana

lucrez in ministeru apararii mia fost blocat salariu de catre un executor am fost la ezecutor am facut actele pt 1/3 din salariu mia dat o hartie si ma trimis la banca sa imi deblocheze contu aia de la banca miau zis ca nu are ce sami deblocheze pt ca nu am nimic in cont ca suma a fost virata intrun cont....... lam sunat imediat pe ezecutor si lam intrebat ce sa intamplat si mia zis ca totul ce a depins de el a facut ca banii nu sunt la el sunt la banca si acum doua zile am primit o hartie de la executor cu sumele virate:suma de 260 de lei [catre cei care am de platit] si 1220 de lei onorariu lui din care suma de 699 de lei sunt norma de hrana si am si trei persoane in intretinere ma lasat luna noembrie fara nici

un ban vreau sa stiu daca sa procedat cum trebuie .daca poate sa ma ajute cineva cu un raspuns va multumesc..

Alte discuții în legătură

2 propiri de acelasi executor theeyebt theeyebt Buna ziua ! Am o intrebare cat la suta din salar poate un executor sa imi opreasca din cate stiu eu 30 % sau maixim 50 %? Acum 20 de zile am primit ... (vezi toată discuția)
Deblocare conturi la executare silita fanny000 fanny000 Buna ziua,am o proprire pe conturi,conturile sunt blocate suma datorata deja a fost retrasa si inca mai mult pe deasupra .Ce trebuie facut sa mi deblocheze ... (vezi toată discuția)
Buna seara. v cu o întrebare vreau sa va deranjez. am fost anunțat ... scoica_80 scoica_80 Buna seara. V Cu o întrebare vreau sa va deranjez. Am fost anunțat că voi fi executat silit pentru un credit luat de sotie in care eu eram co-platitor. ... (vezi toată discuția)