Cred ca nu este corect din punct de vedere legislativ,ca un politician sa indemne populatia sa nu se prezinte la vot?Consider ca ar trebui trimis in judecata! Adym.
Din categoria demagogiile si ipocriziile unui "presedinte", 21.03.2013:
"Referendumul este expresia voinţei poporului."
“Este pentru prima dată după Revoluţie, când se încearcă punerea sub control politic a generalilor, sub ameninţarea unei decapitări a Armatei.
O astfel de decapitare, de 41 de generali, printr-o lege năroadă, este inexplicabilă şi este un act împotriva securităţii naţionale şi a Armatei Române.”
In concluzie avem: "lovitura de stat" si "razboiul civil" de asta vara, securitatea nationala in "pericol" si "decapitarea" Armatei de catre adversarii politici.
"Daca nu se respecta conditia privind parlament unicameral cu 300 de membri, eu voi fi public unul dintre cei care ii va indemna pe romani sa nu mearga la vot." - 27.03.2013
Deci, nu mergeti la vot, pentru ca nu imi convine mie.
Băsescu: "Cred că Ponta a apreciat activitatea lui Kovesi.":))
(ca un exemplu, ponta, august 2012: "... voi cere procurorului general, Codruţa Kovesi, să înceteze persecutarea oamenilor care au votat, pentru că Traian Băsescu este back in business..." )
nu inteleg de ce ponta, daca nu poate sa-l infrunte pe basescu cu pilele lui, nu demisioneaza, pentru ca a devenit mai caraghios si mai penibil decat insusi "marele" boc.
Corect. Mai mult, danilet si ghica revin la csm, deci nici voturile magistratilor nu mai conteaza. Se pare ca in tara asta nu mai sunt suficiente doar voturile.
Referendum
nrosu
consider ca marti 21.08.2012 toti cei care am votat sa ne aflam in strada sau la sediul CCR care va trebui sa delibereze in privinta referendumului ... (vezi toată discuția)