avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

recuperare taxa auto

am avut un termen la tribunal si nu am avut cistig de cauza pe motiv ca la dosar nu a fost depus documentul din care sa reiasa ca autoturismul a fost inmatriculat pentru prima data intr-un alt stat U.E.(al meu a fost in Germania). Nu am facut recurs la curtea de apel nici eu nici avocatul in 15 zile de la comunicare, pentru ca am uitat mai pot face ceva. sa deschid alt proces tot la tribunal? nu se da autoritate de lucru judecat?
Cel mai recent răspuns: Cezar augustin Dinu , Avocat 20:03, 9 Decembrie 2012
cauza dvs este terminata.:closedtopic:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cat timp de la admiterea actiunii reclamantului prefectura poate sa faca recurs bubu_dudu bubu_dudu Buna ziua. Problema mea este in felul urmator. Pe data de 30.01.2013 am avut prima infatisare privind inmatricularea autov. fara plata taxei auto, ... (vezi toată discuția)
Taxa auto costica_1966 costica_1966 am o masina adusa din U.E ptr care am dat statul in judecata ptr inmatricularea fara plata taxei auto .Primul proces la tribunalul buzau l-am castigat pe 10 ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare provizorie pana la solutionarea definitiva a cauzei? laura_and laura_and In data de 3.04.2008 am depus la Serviciul Inmatriculari dosarul pt inmatricularea unui autoturism cumparat din germania in mai 2007.Dosarul a fost primit si ... (vezi toată discuția)