avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... taxa auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

taxa auto

am o masina adusa din U.E ptr care am dat statul in judecata ptr inmatricularea fara plata taxei auto .Primul proces la tribunalul buzau l-am castigat pe 10 ianuarie 2013,fiindu-mi comunicata sentinta in ziua de 25 ianuarie ,cu termen de recurs in 15 zile de la comunicare.intrebarea mea este : daca la curtea de apel voi avea din nou castig de cauza,dar pana atunci va intra in vigoare timbrul de mediu ,voi fi obligat sa platesc aceasta noua taxa? va multumesc
Cel mai recent răspuns: vali_ned , utilizator 07:06, 1 Februarie 2013
nu, evident. noul timbru de mediu se aplica celor care inmatriculeaza de maine o masina adusa de afara. dvs ati inmatriculat-o deja, nu se pune problema. La recurs veti castiga sigur, si eu am avut proces, am castigat, acum astept decizia curtii de apel sa merg la fisc pt a ridica banii. daca mai aveti intrebari cu procesu, va ajut cu placere.
ma scuzati k intervin,inca nu a intrat taxa de timbru,se plateste pe vechea taxa din 2012!
da, am zis ca exemplu daca de "maine" se plateste o taxa de timbru......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto 2014 Ionutsro Ionutsro Bună ziua, doresc să știu dacă plătesc taxa pana în data de 15 martie 2014 și îi voi da în judecată o sa am câștig de cauza? (știu ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru crocoi crocoi Buna,cum pot inmatricula o masina fara sa platesc taxa de timbru,se mai poate intenta proces judecatoresc pentru inmatriculare fara taxa,masina este din 1997 ... (vezi toată discuția)
Recuperare timbru de mediu pentru o masina cumparata pe leasing, inmatriculata in iulie 2013 csabab csabab Ma puteti ajuta cu o informatie/sfat, daca putem recupera timbrul de mediu pentru o masina cumparata pe leasing acum un an, si la care am achitat ultima rata ... (vezi toată discuția)